Veel gestelde vragen

We beantwoorden hier voor jou de meest gestelde vragen, mocht jouw vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik me inschrijven voor een woning?
Je kunt je registreren als geïnteresseerde en aangeven naar welk woningtype je voorkeur uitgaat. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én wanneer de verkoop van start gaat.
Kan ik al een woning kopen?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om een woning in WeideWald te kopen. De komende maanden komt er meer en gedetailleerdere informatie beschikbaar. Zodra de verkoop start, delen we het woningaanbod op bouwnummerniveau, is er een brochure beschikbaar en kun je de technische omschrijving bekijken.
Wat is het prijsniveau van de woningen?
De prijzen zijn vanaf circa 340.000 euro v.o.n. Bekijk hier de vanaf prijzen per woningtype.
Hoe energiezuinig zijn de woningen?
De woningen zijn zéér energiezuinig en hebben minstens een energielabel A++.
Wanneer start de verkoop?
De verwachting is dat eind mei a.s. de verkoop van start gaat.
Welke woningen komen er?
WeideWald bestaat in totaal uit 41 woningen. Er komen 15 rijwoningen, 5 hoekwoningen, 5 levensloopbestendige woningen en 16 twee-onder-één kapwoningen. Bekijk hier de verschillende woningtypen.
Kan ik de woning anders indelen?
Er komen meerdere indelingsvarianten. Aan de uitwerking hiervan wordt momenteel hard gewerkt door team WeideWald. Op het moment van start verkoop, kunnen we je hier alles over vertellen.
Is er al een brochure beschikbaar?
Nee, op dit nog niet. Zodra de verkoop start is de brochure beschikbaar. Wil je niks missen? Meld je dan hier aan als geïnteresseerde om de nieuwsbrief te ontvangen.