Het plan

WeideWald bestaat uit 41 zeer duurzame koopwoningen. Er worden diverse woningtypes gerealiseerd: rij, hoek, twee-onder-één-kap en levensloopbestendige woningen. Daarmee is WeideWald geschikt voor elke levensfase. Of je nu een startend stel bent dat een gezinsavontuur begint, een gevestigd gezin dat ruimte zoekt om te groeien of een doorstromer die op zoek is naar vernieuwing. WeideWald biedt een verscheidenheid aan woningtypes die aansluiten op jouw levensfase. Voor de (toekomstige) senioren worden er levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Zorgvuldig ontworpen met aandacht voor comfort en toegankelijkheid. Hier geniet je van het gemak van gelijkvloers wonen zonder concessies te doen aan stijl en moderniteit. 

In WeideWald staat duurzaam wonen centraal. Het doel van een duurzame woning is om de ecologische voetafdruk te verminderen, energiekosten te minimaliseren en bewoners een gezonde leefomgeving te bieden. Er is volop aandacht voor de natuur zowel tijdens hitte als in natte periodes en er is ruimte voor spelen en ontmoeten. Zo vind je in WeideWald een wadi waar het water heen kan stromen tijdens regenbuien, is de wijk omgeven door bos, gaan de kinderen op avontuur in de vlindertuin en kun je genieten van een verscheidenheid aan bloemrijke grassen, struiken en het hele jaar groen blijvende hagen. Niet alleen een fijn thuis voor bewoners, maar ook aantrekkelijk voor vogels en insecten. 

Ben jij klaar om de stap te zetten naar duurzaam wonen in een groene omgeving? De komende periode gaan wij volop aan de slag met de verdere uitwerking van het plan. Wil je op de hoogte gehouden worden van de verdere ontwikkelingen? Schrijf je dan in als belangstellende.