• Blog
  • 28 juni 2024
  • Geplaatst door RomenyHagen

Weidewald - Aankondiging verkoop

Het is bijna zover: Op donderdag 11 juli a.s. gaat WeideWald in verkoop! Je ontvangt van ons een e-mail zodra alle informatie over de woningen online staat. Denk hierbij onder andere aan de brochure, de plattegronden, de prijzen. Kortom, alle documenten die je helpen bij het maken van je keuze.

Planning:
Start online inschrijving: 11 juli a.s. 
Meet & Greet: 11 juli a.s. 17.00 - 19.00 uur op de bouwlocatie (details volgen later).
Sluitdatum inschrijving: 18 juli a.s. 10.00 uur.
Toewijzing en belletje van de makelaar: 19 juli a.s. 
Even voorstellen
We hebben een makelaar geselecteerd, die is vanaf nu je aanspreekpunt. Het makelaarsteam vertelt je graag alles over het project en kan je helpen bij de verkoop van jouw huidige woning. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel of mail Nieuw Wonen Achterhoek.

Meet & Greet
Op donderdag 11 juli a.s. staat het projectteam van WeideWald tussen 17.00 en 19.00 uur voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Om ervoor te zorgen dat er voldoende koffie, thee en gesprekspartners aanwezig zijn, vragen we je vriendelijk om je aan te melden voor een van de twee tijdslots. Klik hier om je aan te melden 

Hypotheekscan
Wij adviseren je om alvast je financiële mogelijkheden in beeld te brengen.
We zullen toewijzen op basis van eerste voorkeur en aanwezigheid van een hypotheekscan, waaruit blijkt wat je financiële ruimte is.

Ben je nog niet in het bezit van een hypotheekscan dan is het nú tijd om contact op te nemen met je eigen bank of bel voor een vrijblijvend adviesgesprek met Nieuw Wonen Achterhoek via 085-0801590.

Deel
Gekopieerd!