• Blog
  • 12 juni 2024
  • Geplaatst door RomenyHagen

WeideWald | Binnenkort in verkoop

Wij zijn druk bezig met de verkoopvoorbereidingen van project WeideWald in Doetinchem. En wij hebben goed nieuws, op 11 juli a.s. gaan we in verkoop!
Vanaf deze datum zijn alle verkoopdocumenten zoals onder andere de woningplattegronden, meer- en minderwerkopties en prijzen online beschikbaar. Tevens is het vanaf dat moment mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van jouw voorkeur. Binnenkort informeren wij je uitgebreid over het gehele inschrijftraject.

Wij adviseren je om alvast je financiële mogelijkheden in beeld te brengen. Het overhandigen van een hypotheekscan is een selectiecriteria voor toewijzing van de woningen. Neem hierover alvast contact op met je eigen bank of bel voor een vrijblijvend adviesgesprek met Nieuw Wonen Achterhoek via 085-0801590.

Deel
Gekopieerd!