• Blog
  • 20 maart 2024
  • Geplaatst door TeamWeidewald

In welk woningtype heb jij interesse?

Aan de groene horizon gloort een duurzame toekomst!

Naast het kabbelende water van De Kapperskolk, ontwikkelen we 41 comfortabele koopwoningen. WeideWald in Doetinchem is met zorg en oog voor het milieu ontworpen en wordt gebouwd met duurzame materialen. Er zijn weloverwogen keuzes gemaakt die goed zijn voor jou, je leefomgeving en de generaties die na je komen. Door de diversiteit aan woningtypen, ontstaat er een fijne woonomgeving voor iedereen.

Gevarieerd woningaanbod

Weet jij al welke woningtypen er komen in WeideWald? Bekijk hier het woningaanbod en laat ons weten naar welk woningtype jouw voorkeur uit gaat. Zo kunnen wij je vervolgens gerichter informeren. Geef je woningvoorkeur hier door.

Kan ik al een woning kopen? 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een woning in WeideWald te kopen. De komende maanden komt er meer en gedetailleerdere informatie beschikbaar. Zodra de verkoop start, delen we het woningaanbod op bouwnummerniveau en is de technische omschrijving en het meer- en minderwerk beschikbaar.

Als je jouw woningtype voorkeur nú doorgeeft, houden we je automatisch op de hoogte. Natuurlijk worden jouw gegevens verzameld en bewaard conform privacy wetgeving.

Naar verwachting start de verkoop van de woningen in mei 2024.

Deel
Gekopieerd!