WeideWald

Jouw groene thuis in Doetinchem. Comfortabel en duurzaam wonen in de natuur.

Project in presale

Duurzame toekomst

Met WeideWald zetten we een nieuwe stap in innovatief, biobased en duurzaam bouwen. In WeideWald bouwen we een huis met respect voor jouw toekomst! De woningen worden uitgevoerd in hout en hebben een uitstekend binnenklimaat.

Voor elke levensfase

Het plan bestaat uit 73 woningen, waarvan 41 koopwoningen in allerlei verschillen typen. Zoals rij-, hoek-, twee-onder-één-kap-, en levensloopbestendige woningen.

Start verkoop

De verkoop van de woningen start in juli 2024. Schrijf je in als belangstellende, dan houden wij je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Uitgelicht aanbod

Naam
Prijs
Woonoppervlakte
Twee-onder-één kapwoning
 • Prijs vanaf
  € 480.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Twee-onder-één-kap
 • Woonoppervlak
  147 m²
 • Kamers
  4
Rijwoning tussen
 • Prijs vanaf
  € 340.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Rijwoning
 • Woonoppervlak
  110 m²
 • Kamers
  4
Rijwoning hoek
 • Prijs vanaf
  € 380.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Hoekwoning
 • Woonoppervlak
  124 m²
 • Kamers
  4
Wonen in WeideWald

Wonen in WeideWald

Aan de groene horizon gloort een duurzame toekomst. Waar je één wordt met de natuur en je bewust bent van wat de aarde je te bieden heeft. Je kijkt vooruit en weet dat het anders kán. In WeideWald zijn weloverwogen keuzes gemaakt die goed zijn voor jou, je leefomgeving en de generaties die na je komen. Ecologisch verantwoord leven en het verkleinen van de footprint is hét uitgangspunt in de ontwikkeling. Zo kleurt de stip aan de horizon dan ook vanzelf groen. En aan die groene horizon ligt WeideWald. Een wonderlijke en weelderige woonwijk, met 41 koopwoningen, waar je te gast bent in het landschap. In een echt Achterhoekse woning die net als jij zijn blik richt op een energie neutrale, duurzame en gezonde toekomst.

Meer lezen

WeideWald

Duurzaamheid als levensstijl! Bij WeideWald gaan we verder dan alleen wonen; we omarmen duurzaamheid als een levensstijl. Elk huis is met zorg en oog voor het milieu ontworpen en wordt gebouwd met hoogwaardige, duurzame houten materialen. Aan de gevels worden schuil- en nestgelegenheden voor vogels, vleermuizen en insecten gemaakt. Een plek waar jouw ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd, terwijl je geniet van moderne luxe en comfort. De woningen worden in de fabriek gebouwd waardoor je minder afhankelijk bent van weersinvloeden. De bouwtijd zal hierdoor aanzienlijk korter zijn dan bij traditionele bouw.

Nieuws

Blog
De Kwekerij - winst inspiratie award
14-06-24 Lees meer
Blog
WeideWald | Binnenkort in verkoop
12-06-24 Lees meer
Blog
Duurzaam WeideWald
27-05-24 Lees meer
Blog
Kies je bewust?
27-05-24 Lees meer

Interesse in Weidewald?

Meld je hier aan en mis geen enkele update

Veel gestelde vragen

We beantwoorden hier voor jou de meest gestelde vragen, mocht jouw vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Kan ik mij al inschrijven voor een woning?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte wanneer dit wel mogelijk is.
Hoe groot zijn de koopwoningen?
Ook in afmeting zal het woningaanbod in WeideWald zeer divers zijn en zal uiteenlopen van circa 110 tot 150 m2.
Zijn er al brochures beschikbaar?
Nee, op dit moment zijn er nog geen brochures. Zodra er een brochure beschikbaar is, word je hiervan via de nieuwsbrief op de hoogte gesteld. Meld je hier aan als geïnteresseerde om de nieuwsbrief te ontvangen.
Wat is het prijsniveau van de woningen?
De prijzen zijn vanaf circa 340.000 euro v.o.n. Bekijk hier de vanaf prijzen per woningtype.
Nieuw Wonen Achterhoek
Nieuw Wonen Achterhoek
0850801590 info@nieuwwonenachterhoek.nl