WeideWald

Jouw groene thuis in Doetinchem. Comfortabel en duurzaam wonen in de natuur.

Project in verkoop

Duurzame toekomst

Met WeideWald zetten we een nieuwe stap in innovatief, biobased en duurzaam bouwen. In WeideWald bouwen we een huis met respect voor jouw toekomst! De woningen worden uitgevoerd in hout en hebben een uitstekend binnenklimaat.

Voor elke levensfase

Het plan bestaat uit 73 woningen, waarvan 41 koopwoningen in allerlei verschillen typen. Zoals rij-, hoek-, twee-onder-één-kap-, en levensloopbestendige woningen.

Start verkoop

De verkoop is gestart! Bekijk het complete aanbod en schrijf je nu in voor 1 of meerdere bouwnummers.

Uitgelicht aanbod

Naam
Prijs
Woonoppervlakte
Twee-onder-één kapwoning
 • Prijs
  € 490.000 - 515.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Twee-onder-één-kap
 • Woonoppervlak
  142 m²
 • Kaveloppervlak
  238 - 340 m²
 • Inhoud
  565 m³
 • Kamers
  4
Rijwoning hoek
 • Prijs
  € 397.500 - 410.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Hoekwoning
 • Woonoppervlak
  122 m²
 • Kaveloppervlak
  150 - 226 m²
 • Inhoud
  490 m³
 • Kamers
  4
Levensloopbestendige woningen
 • Prijs
  € 442.500 - 460.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Hoekwoning
 • Woonoppervlak
  126 m²
 • Kaveloppervlak
  197 - 251 m²
 • Inhoud
  535 m³
 • Kamers
  4
Wonen in WeideWald

Wonen in WeideWald

Aan de groene horizon gloort een duurzame toekomst. Waar je één wordt met de natuur en je bewust bent van wat de aarde je te bieden heeft. Je kijkt vooruit en weet dat het anders kán. In WeideWald zijn weloverwogen keuzes gemaakt die goed zijn voor jou, je leefomgeving en de generaties die na je komen. Ecologisch verantwoord leven en het verkleinen van de footprint is hét uitgangspunt in de ontwikkeling. Zo kleurt de stip aan de horizon dan ook vanzelf groen. En aan die groene horizon ligt WeideWald. Een wonderlijke en weelderige woonwijk, met 41 koopwoningen, waar je te gast bent in het landschap. In een echt Achterhoekse woning die net als jij zijn blik richt op een energie neutrale, duurzame en gezonde toekomst.

Meer lezen

Locatie

WeideWald ligt geweldig. Aan de Kapperskolk in de wijk Wijnbergen, met het gezellige centrum van Doetinchem op fietsafstand. Terwijl de stad tegelijkertijd rust ademt en omringd is door de prachtige Achterhoekse natuur.
 
Sfeervolle binnenstad
Doetinchem heeft een sfeervolle binnenstad met tal van leuke winkels en gezellige pleinen. Daarnaast is de stad rijk aan cafés, lunchrooms en goede restaurants. Een kop koffie, een lekkere lunch, een borrel of uitgebreid dineren? Er is volop keuze! Doetinchem heeft een eigen ziekenhuis, veel sportverenigingen, een theater en het Stadsmuseum. En ook op cultureel gebied is er het hele jaar door van alles te beleven.
Ontdek de natuur
WeideWald ligt in het groen en aan het water, tussen bossen en weilanden en te midden van het Achterhoekse coulisselandschap. In de directe omgeving van WeideWald kun je dan ook eindeloos op ontdekkingstocht, te voet of op de fiets, door dorpjes, over glooiende paden en karakteristieke zandwegen. Langs fraaie boerderijen, charmante buurtschappen, meanderende rivieren en kabbelende beekjes.

Goed bereikbaar
Binnen enkele minuten zit je met de auto op de A18 en A12 richting Arnhem of Duitsland. Pak je liever het OV? De stad heeft een eigen NS-Station en goede busverbindingen.

WeideWald

Duurzaamheid als levensstijl! Bij WeideWald gaan we verder dan alleen wonen; we omarmen duurzaamheid als een levensstijl. Elk huis is met zorg en oog voor het milieu ontworpen en wordt gebouwd met hoogwaardige, duurzame houten materialen. Aan de gevels worden schuil- en nestgelegenheden voor vogels, vleermuizen en insecten gemaakt. Een plek waar jouw ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd, terwijl je geniet van moderne luxe en comfort. De woningen worden in de fabriek gebouwd waardoor je minder afhankelijk bent van weersinvloeden. De bouwtijd zal hierdoor aanzienlijk korter zijn dan bij traditionele bouw.

Nieuws

Blog
Bekijk de kopersopties online!
16-07-24 Lees meer
Blog
Weidewald - Verkoop gestart!
12-07-24 Lees meer
Blog
WeideWald | Meet & Greet
03-07-24 Lees meer
Blog
Weidewald - Aankondiging verkoop
28-06-24 Lees meer

Veel gestelde vragen

We beantwoorden hier voor jou de meest gestelde vragen, mocht jouw vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Kan ik mij al inschrijven voor een woning?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning in Lanenrijk fase 2B3. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte wanneer dit wel mogelijk is.
Hoe groot zijn de koopwoningen?
Ook in afmeting zal het woningaanbod in WeideWald zeer divers zijn en zal uiteenlopen van circa 110 tot 150 m2.
Is er al een brochure beschikbaar?
Ja, de brochure is hier te bekijken.
Wat is het prijsniveau van de woningen?
De prijzen zijn inmiddels bekend en zijn te bekijken op de aanbod pagina!
Nieuw Wonen Achterhoek
Nieuw Wonen Achterhoek
0850801590 info@nieuwwonenachterhoek.nl

Interesse in Weidewald?

Meld je hier aan en mis geen enkele update