• Blog
  • 3 juli 2024
  • Geplaatst door RomenyHagen

WeideWald | Meet & Greet

Donderdag 11 juli a.s. van 17.00 tot 19.00 uur ben je van harte welkom bij de Meet & Greet van WeideWald. Het gehele projectteam is hier aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Locatie
De Meet & Greet vindt plaats op de bouwplaats van WeideWald. In verband met beperkte parkeergelegenheid vragen wij je om zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar het evenement te komen. Kom je toch met de auto? Navigeer dan naar Doetinchemseweg 52 te Doetinchem. Rijd vanaf hier richting het noorden en sla in de bocht linksaf het bouwterrein op. Parkeer je auto op het bouwterrein tussen de Doetinchemseweg en de tiny houses. Ná de tiny houses vind je de locatie van de Meet & Greet.

Meld je vooraf aan
Om ervoor te zorgen dat er voldoende koffie, thee en gesprekspartners aanwezig zijn, vragen we je vriendelijk om je aan te melden voor een van de twee tijdslots. Klik hier om je aan te melden 

Hypotheekscan
Wij adviseren je om alvast je financiële mogelijkheden in beeld te brengen.
We zullen toewijzen op basis van eerste voorkeur en aanwezigheid van een hypotheekscan, waaruit blijkt dat de benodigde financiële ruimte er is.

Ben je nog niet in het bezit van een hypotheekscan dan is het nú tijd om contact op te nemen met je eigen bank of bel voor een vrijblijvend adviesgesprek met Nieuw Wonen Achterhoek via 085-0801590.

Deel
Gekopieerd!