• Blog
  • 27 mei 2024
  • Geplaatst door RomenyHagen

Kies je bewust?

Wist je dat een nieuwbouwwoning veel voordelen biedt ten opzichte van bestaande bouw? In deze nieuwsbrief vertellen we je hier graag meer over.

 

Het creëren van je eigen sfeer

Eén van de grote voordelen van nieuwbouw is dat je als koper de woning naar eigen wens in kunt richten. Zo worden er door onze woonadviseurs verschillende indelingen gepresenteerd waaruit je kunt kiezen en kies je een keuken en badkamer volledig naar eigen smaak. Ook zijn er volop mogelijkheden als het gaat om wand- en vloerafwerking. 

Het indelen, afwerken en inrichten van een nieuwbouwwoning is een leuke maar tijdrovende klus. Koop je een woning in WeideWald, dan doorloop je dit creatieve traject samen met een woonadviseur van Homestudios. Zo weet je zeker dat jouw huis een gezellig thuis wordt.

 

Een fijn woonklimaat 

De nieuwbouwwoningen in WeideWald zijn duurzaam en klaar voor de toekomst.
Ze worden gebouwd vanuit de nieuwste technologieën. De toepassing van hoogwaardige isolatie en het gebruik van duurzame materialen in onze woningen zorgt voor een optimaal woonklimaat. Daarbij dragen de natuurlijke vochtbalans en aangename warmte bij aan een gezonde leefomgeving. Win win!

Kies je voor wonen in WeideWald, dan kies je voor uiterst comfortabel wonen in hét huis van nu.   

Beter een goede buur dan een verre vriend

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in WeideWald ben je niet de enige die deze stap gaat zetten. Dat doe je met nog 40 andere kopers. Wij zullen je met toekomstige buren in contact brengen zodat jullie ervaringen kunnen delen en elkaar mogelijk kunnen inspireren met leuke ideeën. Een mooi begin voor de relatie met je buren!

Leencapaciteit

Sinds dit jaar is het energielabel mede bepalend voor de hoogte van de maximale hypotheek. Zo is bij het kopen van een energiezuinige woning de leencapaciteit ruimer. De woningen in WeideWald hebben een energielabel van minstens A++.

Ben je, ter voorbereiding op de start verkoop van WeideWald, benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Neem dan nu alvast contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met de hypotheekadviseur van Nieuw Wonen Achterhoek.

Deel
Gekopieerd!